IT & Rețelistică

O infrastructură bine pusă la punct, va îmbunătăți semnificativ nivelul de satisfacție al angajaților dar și al clienților. Este foarte important ca infrastructura dumneavoastră să fie stabilă, modernă și nu în ultimul rând protejată, astfel încât dumneavoastră să vă concentrați pe obiectivele afacerii dumneavoastră.

Având o experiență de peste 5 ani în domeniu, cu o echipă tânără, experimentată și pasionată, cu clienți inclusiv din domeniul medical, echipa SENTINEL TECH este pregătită pentru orice provocare. Serviciile pe care SENTINEL TECH le oferă și calitatea acestora, sunt dedicate companiilor indiferent de buget și dimensiuni.

Echipamente și mentenanță IT

În multe cazuri, inființarea unui departament IT cu personal experimentat poate fi un pas extrem de costisitor și nu întotdeauna se obțin rezultatele dorite. Departamentul IT are un cuvânt foarte important de spus în momentul în care luam în calcul cheltuielile pentru echipamente.

SENTINEL TECH dispune de un departament Tehnic - IT, special pregătit pentru a oferi cele mai eficiente șoluții nevoilor dumneavoastră. Personalul din cadrul departamentului Tehnic - IT este pregătit să facă față oricărei solicitări, în cel mai scurt timp.

Solicită ofertă
Administrare rețele

Monitorizarea noilor tendinţe în IT, menţinerea pe piaţă şi concurenţa, condiţionează necesitatea utilizării de echipamente moderne de hardware, introducerea reţelelor de calculatoare şi suport software în companiile cu profiluri diferite, fie ele întreprinderi mici cu câţiva angajaţi şi un număr mic de calculatoare, fie ele companii mari care întrebuinţează sute de calculatoare.

Proiectarea, instalarea, configurarea şi întreţinerea acestor reţele de calculatoare sunt doar câteva din cerinţe ce necesită un personal competent în soluţii hardware şi software, gata să răspundă tuturor cerinţelor de pe piaţă.

Solicită ofertă
Soluții de backup corporate

Copiile de rezervă ale datelor sunt esențiale, mai ales în momentul în care companiile lucreaza cu un volum mare și important de date. Cu toții am trecut prin pierderi de date, la nivel corporate sau personal. Alegând o soluție de backup corporate, în mai multe etape putem proteja datele împotriva defecțiunilor hardware, a dezastrelor sau chiar a ștergerii accidentale a acestora.

Datele dumneavoastră (inclusiv ale clienților) reprezintă o prioritate foarte mare pentru noi. Avem soluții foarte eficiente de salvare dar și de restaurare a acestora, totul făcut etapizat, pentru ZERO pierderi.

Solicită ofertă
Soluții de securitate

Securitatea datelor reprezintă o prioritate la fel de mare precum siguranța datelor dumneavoastră. Lipsa unei soluții de securitate, angajații neinstruiți pot duce la pierderi de informații confidențiale. Cu toții ne putem imagina un astfel de scenariu sumbru.

Dispunem de soluții de securitate Enterprise, de la furnizori de renume, lideri în domeniul securității și de personal specializat pentru protejarea datelor și a afacerii dumneavoastră.

Solicită ofertă
Cablare structurată

Cablarea structurată este baza unei rețele de date sau de voce bine puse la punct. Un impact foarte mare, pe lângă echipamentele bine configurate, il are cablarea. Lucrăm cu rețele Ethernet cu viteze începând de la 1GBPS, până la rețele de Fibră Optică.

Având echipamente speciale, certificate, de la producători de renume în acest segment, oferim servicii de cablare dar și de certificare a rețelei. Analizăm rețele existente, oferim sugestii dar și rapoarte detaliate asupra acestora.

Solicită ofertă