despre noi..

SENTINEL TECH este o companie românească, cu originile în orașul Iași, orașul celor șapte coline, care oferă servicii în domeniul Sistemelor de Securitate și în domeniul IT.

MISIUNEA NOASTRĂ este să creăm parteneriate pe termen lung cu clienții noștri, să înțelegem care sunt obiectivele și valorile acestora și să le oferim soluții potrivite pentru nevoile lor. Pe tot parcursul proiectelor, cerem în mod activ feedback de la clienții noștri și ne asigurăm că depășim nivelul așteptărilor acestora.

SECRETUL succesului nostru constă în profesionalismul și angajamantul echipei noastre. Avem personal specializat și organizat în departamente de consultanță, tehnic, logistic și administrativ, reușind în acest mod să oferim soluții eficiente și complexe pentru fiecare proiect în parte.

First slide
sisteme de securitate

Pe zi ce trece nivelul criminalității este într-o creștere îngrijorătoare. Tehnicile de atac, modul de operare și numărul infractorilor sunt din ce în ce mai mari. Este dovedit faptul că prezența unui sistem de securitate, precum cel de supraveghere video, reduce riscul de a fi vizitat de către hoți.

Sistemele de securitate pot fi montate doar de personal calificat și autorizat de către Inspectoratul General al Poliției Române.

Mai mult
it & rețelistică

O infrastructură bine pusă la punct, va îmbunătăți semnificativ nivelul de satisfacție al angajaților dar și al clienților. Este foarte important ca infrastructura dumneavoastră să fie stabilă, modernă și nu în ultimul rând protejată.

Având o experiență de peste 5 ani în domeniu, cu o echipă tânără, experimentată și pasionată, cu clienți inclusiv din domeniul medical, echipa SENTINEL TECH este pregătită pentru orice provocare. Serviciile pe care SENTINEL TECH le oferă și calitatea acestora, sunt dedicate companiilor indiferent de buget și dimensiuni.

Mai mult
First slide