sisteme de securitate

SENTINEL TECH este furnizor și un instalator de încredere pentru sisteme de securitate. Comercializăm și instalăm o gamă largă de produse, având un raport preț/calitate foarte bun.

Sistemele de securitate comercializate și instalate de SENTINEL TECH beneficiază de o GARANȚIE DE 2 ani cu posibilitate de prelungire a garanției. În cazul în care un echipament instalat se defectează, oferim posiblitatea de a-l înlocui cu un produs de rezervă, pe toată perioada trimiterii produsului în garanție.

Supraveghere Video

Scopul unui sistem de Supraveghere Video este de a crește siguranța obiectivului în care sunt amplasate dar și reducere a riscului de producere a infracțiunilor. În cazul în care se petrece un eveniment nedorit, camerele de Supraveghere Video pot fi un martor discret de foarte mare ajutor.

Imaginile captate de camerele de supraveghere au un rol extrem de important in identificarea criminalilor rău intenționate și în recuperarea eventualului prejudiciu. Reamintim faptul ca un sistem de Supraveghere Video trebuie instalat doar de personal autorizat de către Inspectoratul General al Poliției Române.

Solicită ofertă
Alarmare la efracție

Sistemul de alarmare la efracție are ca principal scop detectarea criminalilor ce pătrund prin efracție în obiectivul monitorizat. În momentul în care se produce o efracție sistemul de alarmare comunica cu dispeceratul unei firme de pază iar aceasta intervine foarte rapid, pentru prinderea infractorilor.

Sistemul de alarmare la efracție are un rol extrem de important, întrucât cu ajutorul acestuia, prejudiciile cauzate pot fi minime. Pe lângă avantajul de a semnala prezența nedorită a persoanelor rău intenționate, aceste sisteme de alarmare pot semnala și prezența fumului, a gazului dar și a inundațiilor.

Solicită ofertă
Control access și pontaj

Sistemele de control access și pontaj, ajuta societățile indiferent de dimensiune să restricționeze accesul persoanelor (străine sau angajate) în anumite zone ale spațiului de lucru, dar și de a oferi un ajutor de nădejde la efectuarea pontajelor.

Cu ajutorul sistemelor de control access putem monitoriza și stabili traseele persoanelor dar și de a le restricționa accesul acestora la spații precum: zone de arhivare a documentelor fizice, săli server, incinta caselor de amanet, depozite etc.

Solicită ofertă